Gastenboek

146 berichten, 15 pagina's 
«  10  11  » 
01-06-2008
Geplaatst door: Arga Verhei

Slotavond Biggelmee 31-05-2008

Jongens, het was weer een klasse optreden.Ik had geregeld kippevel (ook van trots denk ik)De sfeer was perfect en iedereen ging uit zijn dak, echt geweldig.Hier nog een commentaar van Claudio(die heeft geen computer dus kan niet mailen)
Die jongens verdienen echt respect er wordt met zoveel inzet en plezier gespeeld, petje af en ze worden ook met elk optreden beter!!

01-06-2008
Geplaatst door: alfred buwalda

biggelmee 31/5 2008

het was weer toppie deze avond en denk zelfs wel een van de beste optredens van jullie!wat mij wel is opgevallen de laatste optredens is dat jullie er veel meer plezier in hebben om te spelen,jullie zijn allemaal zo blij en lijken zelfs wel te balen als het ff pauze is,maarja theo moet ook zo nodig weer een pilsje hebben natuurlijk!!! oja nog ff dit:niets ten nadele van de rest van de band,maar wat een zanger hebben jullie zeg,eindelijk komt nu naar voren hoe goed jullie eigenlijk zijn en dat komt mede door hem......klasse guys.

13-05-2008
Geplaatst door: Crista Scherpenisse

Regiobands on Tent

Ik heb jullie horen spelen in de feesttent van Groot-Ammers en heb er ernorm van genoten. Vandaag kreeg een berichtje dat Guus Meeuwis (i.s.m. Evers staat op) coverbands zoekt voor in zijn voorprogramma. Het zou wel heel gaaf zijn als ik jullie daar weer zou treffen.
SUCCES!!

01-05-2008
Geplaatst door: Arga Verhei

Koninginnedag Papendrecht

Was weer hardstikke gezellig jongens, wel koud, maar dat kon de pret niet drukken.De muziek was weer klasse en het was lekker druk tot het eind toe.Tot de volgende keer en keep on rocking!!

01-05-2008
Geplaatst door: Rick

Website ziet er goed uit.

Hey, mannen van Unbend, gave site. Ik heb een link naar jullie geplaatst op de foreland website. Ik doe graag het licht weer bij een volgend optreden. De opnames waren geen succes maar dat doen we nog wel een keer over.
Groetjes

27-04-2008
Geplaatst door: prinses

ik vond het erg leuk en gezellig in Groot-Ammers!!! jullie deden het erg goed!!! tot woensdag in Papendrecht

26-04-2008
Geplaatst door: Kees

Groot-Ammers

Dit zijn de avonden waarop je vrienden maakt...! Of niet natuurlijk haha
Het was weer super! Bedankt voor de samenwerking!

26-04-2008
Geplaatst door: Richard (totZo!)

Groot-Ammers

Hey mannen, dat was weer een lekker avondje afgelopen donderdag. Ik ben zelfs nog ff helemaal uit mijn dak gegaan bij jullie 2e set. Niet cool, wel lekker :-) Tot de volgende ronde!

25-04-2008
Geplaatst door: yvnne

groot ammers

nou het was een toffe avond'ben lekker uit mijn dak gegaan jullie waren super, ook totzo was erg goed woensdag zijn we er weer bij......

21-04-2008
Geplaatst door: alfred buwalda

abdij 18-o4-2008

elke keer als ik er weer ben,blijven jullie mij verbazen met jullie muziek en vooral de nieuwste covers,nou en als jullie mij verbaast doen staan,nou dan hebben jullie wat in huis hoor!!!! till next time